Tänään tuli sitten käytyä jäkismatsissa, ekaa kertaa moneen moneen vuoteen. Olin siinä ajassa jo ehtinyt unohtamaan kuinka kivaa voikaan olla katsella kuinka raavaat miehet viilettävät pitkin kenttää pienen mustan kapistuksen perässä.

Valoitettakoon vielä aluksi sen verran, että kyseessä oli TPS - Blues peli joka päättyi (valitettavasti) 1-2. Minulle se lopputulos ei kuitenkaan ole tärkein asia, vaan lähinnä se tunnelma jokatämän kaltaisissa peleissä vallitsee. On aivan ihanaa vaeltaa pitkin käytäviä istumaan omille paikoille ja katsella kuika katsomot pikkuhiljaa täyttyvät, varsinkin TPS:n fani-katsomo. On mukavaa huomata kuinka tunnelma hieman jännittyy ennen aloituskiekon hipaisua jäähän ja kuinka kiekko viilettää pitkin jäätä. Tuntuu ihanalta kuunnella fani-katsomosta kantautuvia kannustushuutoja ja yhtyä niihin, huutaa äänensä käheäksi, tai sitten vain rauhassa katsella ja kannustaa mielessään lempitiimiään.

Tänään viereesäni istui aivan hurmaava pikkutyttö <3 Tai no, ainahan pikkuset on aivan ihastuttavia (vielä joskus kenties itsekkin "omistan" yhden pienen ja söpö prinsessan tai prinssin). No, asiaan palatakseni, tyttö vieressäni kannatti aivan oikeaa joukkuetta (onneksi) kaulassaan valkomusta huivi (olisimpa itsekkin tajunnut ottaa) ja taputti aivan vinhasti kun oikea tiimi teki maalin. Onnistui hän kyllä taputtamaan vastustajallekkin joka tilanteessa, mutta siitä syytettäköön hänen vanhempiaan. (Lapsethan täytyy alusta asti "kouluttaa" kannattamaan vain oikeaa joukkuetta!) Oli siis aivan ihanaa saada istua tämän nuoren neidin vieressä ja kannustaa hänen kanssaan TPS:ää voittoon, vaikka tappio nyt kuitenkin tuli. Mutta mitäs siitä, eihän se voitto aina ole tärkeintä.

Tänään kuitenkin tuli todistettua, että yksi parhaimmista yhdistelmista on seuraava:

Rakkaan/rakkaitten saura + hyvä tunnelma + hauska ihminen jonka edesottamuksia seurata + mielekästä katsottavaa/tekemistä.

Ja tämä kaavahan yleensä täyttyy juuri erilaisissa pelejä paikanpäällä katsoessa. Oli siis erittäin kivaa. Kiitos siitä raakkaalleni sekä iskälle, jolta liput saimme <3.