Tänään tuli puhetta lahjoista, lähinnä joululahjoista (tarvitsisi múuten niitäkin alkaa pikkuhiljaa miettimään, jouluhan on jo melkein ovella <3), ja aloin miettimään, että mitkä ovatkaan olleet niitä mieluisimpia lahjoja. Pienenä tietenkin halusi saada kauniin, uuden Barbien tai upeasti säihkyvän prinsessalinnan, ja kyllähän sitä aina jotain kaunista saikin. Pikkuprinsessat.

Nykyään kuitenkin arvostaa jo hieman erilaisia lahjoja. Viimevuonna sain lahjaksi eräältä ystävältäni (<3) itse maalatun kauniin korurasian jonka sisällä oli pari tummanpunaisia nappikorviksia. rasia on tällä hetkellä esillä huoneessani. Toiselta ystävältäni sain (<3) ihanan sydänkaulakorun, jollainen hänellä itselläänkin on. Ystävä korun tapaisen siis. Ja kerran sain äitini kummitytöltä hama-helmistä tehdyn liskon, jota kannoin kauan mukanani. Yksiä parhaimmista lahjoista on ollut myös kirpputorilta ostettu, pieni korurasia <3.

Lahjan ei siis tarvitse olla kallis tai edes ostettu vaan tärkeintä on idea ja lahja tunnearvo. Itsetehdyt lahjat ovat yksiä parhaimmista, sillä niissä on nähty vaivaa vain lahjan saajan takia, ne ovat arvokkaita. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, etten edes tarvitse lahjoja, sillä minulle riittää se, että ympärilläni on rakkaita ja tärkeitä ihmisiä.

He ovat suuri lahja minulle, enkä tarvitse heidän lisäkseen enään ainuttakaan lahjaa.