Kaksi ja puoli vuotta jo yhdessä...ja ensimmäinen vuosipäivä tänään. Olikin siis jo aika juhlistaa sitä oikein kunnolla. Kävimme ostamassa juhlajuomaa ja kääretorttua ja linnoittauduimme sitten rakkaan aviopulisoni luokse katselemaan leffoja. Ensin tietenkin odotimme, että joukkoomme liittyisi neljäskin jäsen. Aivan, pitäisi kaiketi esitellä kaikki paikalla olleet. (Oi, olempa minä epäkohtelias!) Eli siis, paikalla olimme minä ja rakas aviopuolisoni, Nasu, sekä tietenkin Tonza ja tiim Rantalan nuorempi puolisko. Eli siis, oikeastaan täydellinen porukka vuosipäivämme viettoon.

Kun viimeinenkin juhlistaja oli paikalle saapunut, päätimme aloittaa vuosipäivämme juhlistamisen. Aluksi päätimme näuttia tietnkin hieman virvokkeita ja naposteltavaa, kuten sivistyneet ihmiset ikään. Tottakai asiaan kuului, että me leikkasimme yhdessä kääretorttua ruokaveitsellä (ajatelkaapa tässä kohden hääparia leikkaamassa hääkakkua kultaisella kakkulapiolla), ah, kuinka romanttista <3.

Nasun, oi, niin upean puheen jälkeenolikin sitten vuorossa muumit. Nämä lapsuutemme ihanat ja romanttisen pulleat henkilöt. Olin aivan unohtanut kuinka hellyyttäviä he ovatkaan. Ja tajusin mistä teletappien toisto on matkittu. Niin, aivan oikein, muumeistahan se...mistä muualtakaan. Oli ihanaa katsoa kuinka muumit välillä toistivat toistensa sanoja kuorossa. Se oli jotenkin hyvin söpön näköistä.

Muumeista sitten siirryttiinkin Simpsoneihin. Näihin keltaisiin ja outoihin ukkeleihin. Jakso sinäänsä oli aikast mielenkiintoinen. Mutta se siitä...simpsoneita ei kerta tueta. (Ainakaan paljoa!)

Hmm...lopulta sitten pääsimmekin katsomaan "kunnolista" elokuvaa. Blue velvet oli elokuvan nimi. Aikast outo tapaus...jopa elokuvaksi. Alussa mies loytää korvan ja alkaa sitten selvittelemään kenelle se kuuluu. Hän törmää masokistiseen laulajaan ja tämän outoon seksikumppaniin. Suosittelen ehdottomasti katsomaan kyseisen leffan. Jos vähänki siis tykkää sairaammista elokuvista. Tälläinen kuva minulle siitä leffasta jäi. Mutta täytyy kyllä katsoa se joskus uudelleen...nyt oli aivan liian paljon häiriötekijoitä mukana. Kenties pidän kyseisestä elokuvasta jos katson sen huolella läpi. (Varsinkin kun nyt jäi elokuvan loppu näkemättä.) Joten, jättäkäämme Blue Velvetin arvosteleminen hieman myöhempään hetkeen.

Näin siis vuosipäivämme. Se oli rakkautta täynnä. Hyvää vuosipäivää rakkaas <3

Oi Soili

Sinä pallin kaunis neito

Sinä kukkaan puhjennut kaunokki

Kai vielä näemme?

Kai vielä kohtaame?

Kai vielä poimimme kukkia?

Yhdessä kesäisellä niityööä

Kirmaillen avojaloin

Kauas auringonlaskun tuolle puolen

Hyvää vuosipäivää <3