Näin sairastellessa (kehtaakin joku vielä epäillä, että lintsaisin, aijai) tulee mietittyä, että kuinka mukavaa se onkaan kun voikäydä koulussa, harrastuksissa, missä vaan, eikä tarvitse tylsistyä kotona keksimättä oikeastaan mitään järkevää puhaa. Tottakai, onhan se ihan kivaa voida välillä levätä kunnolla, nukkua pitkään, mutta entäs sitten kun se alkaa tympäsemään? Mitä sitä keksisi... Voihan aina tietenkin katsella chatteja (uskokaa pois, niitä on yllättävän monen laisia), leffoja (niihin kyllästyy kyllä yllättävän nopeasti), yrittää lukea (hoaah...eikö sitä kuitenkin tehdä paljon?) tai vaikkapa tekstailla "kunnon oppilaille" jahäiritä heidän opiskeluaan (ehdottomasti paras vaihtoehto, vaikkakin ahkerat oppilaat ovat kovin laiskoja vastailemaan).

Sairastelu voi siis olla yllättävänkin tylsää. Ei ole juttuseuraa (oikeammin: ei ole seuraa laisinkaan) tai mitään muutakaan viihdykettä. (Tai sitten olen vain pessimisti.) Miten siis saa tylsähkön kipeyspäivän kulumaan? No, sitten kun olet sellannut kaikki kanavat läpi ja todennut ettri sieltä tule muutakuin chatteja ja ostoskanavia (ah, näitä laatuohjelmia) voit tietenkin vielä yrittää saada yhteyden ystäviisi. Mutta jos sekään ei tuota toivottua tulosta, suosittelen seuraavaa:

1) Hae iso kasa tyynyjä ja peittoja

2)´Kaivaudu tämän pehmeän kasan sisälle niin, että vain silmät näkyvät

3) Hae jotain hvyää syötävää ja juotavaa (juoma mielellään lämmintä)

4) Tee kohta kaksi ennen kohtaa kolme

5) Laita muumit pyörimään ja nauti (tämäkin kohta suositellaan tekemään ennen kohtaa kolme)

Sairasteassa nuo ihanan hellyyttävät muumimaan asukit saavat saavat olosi varmasti hyvälle tuulelle. Kukapa voisi olla vastustamatta näitä pullukoita kavereitammeja heidän toilailujaan (paitsi tietenkin muumien vihaajat *mmr* <- toi yritti olla pelottavaa  murinaa)

Itse kuitenkin tänään lipsuin tuosta perinteisestä sairastelumetodistani ja päädyin katsomaan Simpsoneita (tuota paljon huonompaa (jo laatunsakin puolesta) ohjelmaa). Valitettavasti, mutta enään asialle ei voi mitään...täytyy vain toivoa, että ensikerralla olen viisaampi ja luotan muumien tervehdyttävään voimaan.

Kiitos ja näkemiin. Ja luottakaa muumivoimeen <3